new layout color problem

Discussion in 'Website Feedback' started by timmy0tool, Sep 19, 2013.

  1. timmy0tool

    timmy0tool Member

    with this new layout, the black text gets lost and blends into the grey background. is there something wrong on my end? both firefox and IE show the same thing. possibly make the text white?

    this problem is only in the threads, the menus look ok.
     
  2. mlracing

    mlracing Member

    Likewise, can't really see text properly in posts
     
  3. OG

    OG Active Member

    I think john updated due to a hacker and probably hasn't had time to fix it.
     
  4. OGcima

    OGcima Member

    farrrkkkkk cant see shit! whats with the update >_<
     
  5. Dranom

    Dranom VSC Super Moderator

    Same here! Can't see any txt
    i have to highlight just to see it
     
  6. VIPStyleCars

    VIPStyleCars Guest

    I'm reverting it back soon. I'll put it in default right now so we can browse it. Forum got hacked and so we reacted quickly. My apologies


    Sent from my iPhone using VIPStyleCars
     
  7. VIPStyleCars

    VIPStyleCars Guest

    Ok all good. Sorry for all the mixup. As annoying as it was to get hacked, it was kinda fun for someone to keep me on my toes.
     
  8. Dranom

    Dranom VSC Super Moderator

    Why are they targeting the site? Just for fun? lol
     
  9. VIPStyleCars

    VIPStyleCars Guest

    who knows lol

    Its just a vip car site =)
     
  10. MR.J

    MR.J New Member

    I kinda liked the "updated" version lol Minus the black letters that blended in.

    Y would anybody wanna hack this site? lol
     
  11. Dranom

    Dranom VSC Super Moderator

    Probably coz john's not updating his GS build thread
     
  12. timmy0tool

    timmy0tool Member

    thanks john! keep up the good work you do for us!
     

Share This Page